Allereerst een dikke dankjewel voor het aanmelden voor een kennismakingsgesprek.

Je ontvangt zo direct een bevestiging in je mailbox!
Mail niet ontvangen? Check even je spambox. Daar komt hij wel eens in terecht.
Wil je geen mails van me missen, sla mijn adres dan even op in je contacten dan komt hij de volgende keer zeker goed aan.

Ik ben Manou van Eerten, geaccrediteerd loopbaancoach van 20/30ers en oprichter van The ME Company.

Het is mijn missie om jou gelukkig en succesvol te maken met wat je het liefste doet (op je eigen unieke en authentieke voorwaarden) door je te helpen kiezen voor wat je echt wilt en het vinden van de leukste baan.

Ik kan me voorstellen dat je niet kan wachten om te beginnen met het oplossen van je coachvraag?

Daarom heb ik een speciale aanbieding voor je!

De informatie in het webinar was heel goed te volgen en toepasbaar. Duidelijke uitleg en herkenbare voorbeelden. Ik vond het ook fijn dat Manou en Muriel hun persoonlijke verhaal vertelden en zich hiermee kwetsbaar opstelden. Het was hierdoor gelijkwaardig. Echt een aanrader voor een ieder die keuzestress ervaart! – Laura (25)

Dank voor de superleerzame webinar! Alle voorbeelden die jullie aanhaalden waren erg herkenbaar. Het was erg behulpzaam om te horen hoe ikzelf beter kan omgaan met de stress die ik ervaar. Ik ga aan de slag met het maken van een plan voor een betere balans!” – Martijn (34)

Eenmalige aanbieding!

(niet beschikbaar op een andere plek).

Hoe zou je het vinden als ik je ga helpen in minder dan 1,5 uur om een lijst te krijgen van de stressverhogende gedachten in jouw leven? En de reacties van jouw lijf daarop?

Op basis van mijn jarenlange ervaring als loopbaancoach ga ik je meenemen in een online webinar wat voor jou ECHT werkt om je werk/privé balans te optimaliseren.

Je krijgt inzage in hoe onze coachmethode helpt om een stappenplan op te bouwen om jouw balans te herstellen.

Ik heb met open mond gekeken naar het webinar, zo goed hadden jullie alles georganiseerd. Ik was, naast de inhoud, helemaal onder de indruk van wat jullie digitaal voor elkaar kregen. Ik ben aan het studeren aan de Academie voor Psychotherapie, en hoe we daar les krijgen lijkt niet op wat jullie in een gratis open event voor elkaar krijgen. Veel dank daarvoor!” – Jill (38)

Je leert:

N

Waardoor je verstrikt bent geraakt in een slechte werk/privé balans

N

Hoe jij je balans kan verbeteren zodat je meer voldoening uit een dag gaat halen ondanks veel thuiswerken

N

Hoe je door je ideale balans te visualiseren weet welke stappen je moet nemen

N

Hoe je jezelf motiveert om èchte gedragsverandering te realiseren

Ik neem je mee in de beste tips, tricks, adviezen en als bonus krijg je een ademhalingsoefening door een geaccrediteerde lichaamsgerichte therapeut, mijn ME-collega Muriel van Hoek.

Je bent na het kijken daardoor helemaal zen en blij met de eerste antwoorden op jouw coachvraag.

Deze opbrengsten neem je mee naar je kennismakingsgesprek met jouw coach.

Voor slechts € 37,-

Door een plan te maken voor een betere werk/privé balans heb ik ontdekt wat ik belangrijk vind in mijn leven en waar ik mijn energie aan wil besteden. Zo was ik altijd heel erg gefocust op mijn werk en besteedde ik veel energie aan werk, maar ik kreeg er geen energie voor terug. Ook verwaarloosde ik door werk andere aspecten in mijn leven, terwijl ik die aspecten juist veel belangrijker vind.” – Gabriël (30)