Allereerst een dikke dankjewel voor het aanmelden voor The Mellennial Mail.

Je ontvangt zo direct een bevestiging in je mailbox!
Mail niet ontvangen? Check even je spambox. Daar komt hij wel eens in terecht.
Wil je geen mails van me missen, sla mijn adres dan even op in je contacten dan komt hij de volgende keer zeker goed aan.

Ik ben Manou van Eerten, geaccrediteerd loopbaancoach van 20/30ers en oprichter van The ME Company.

Het is mijn missie om jou gelukkig en succesvol te maken met wat je het liefste doet (op je eigen unieke en authentieke voorwaarden) door je te helpen kiezen voor wat je echt wilt en het vinden van de leukste baan.

Ik kan me voorstellen dat je niet kan wachten om te beginnen?

Daarom heb ik een speciale aanbieding voor je!

“De informatie was heel goed te volgen en toepasbaar. Duidelijke uitleg en herkenbare voorbeelden. Ik vond het ook fijn dat Manou en Eva zich hiermee opstelden door persoonlijke voorbeelden te geven. Het voelde hierdoor gelijkwaardig. Echt een aanrader voor iedereen die stress ervaart!” – Laura (25)

“Dank voor de superleerzame webinar! Alle voorbeelden die jullie aanhaalden waren erg herkenbaar. Het was erg behulpzaam om te horen hoe ikzelf beter kan omgaan met de stress die ik ervaar. Ik ga aan de slag met oefenen in dankbaarheid!” – Gerianne (34)

Eenmalige aanbieding!

(niet beschikbaar op een andere plek).

Hoe zou je het vinden als ik je ga helpen in minder dan 1,5 uur om een lijst te krijgen van energievreters en energiegevers in jouw leven? Dus van taken, mensen en to do’s die jou (keuze)stress geven?

Op basis van mijn jarenlange ervaring als loopbaancoach ga ik je meenemen in een online webinar wat voor jou ECHT werkt om je stress te verminderen. Je hebt na afloop een lijst met persoonlijke actievoornemens hoe je de eerste stappen kan zetten om energievreters uit jouw leven te elimineren en kan gaan leven naar wat jou energie geeft.

Je krijgt inzage in hoe jouw energiehuishouding is opgebouwd.

“Wat een fijne webinar, ik heb er positieve energie van gekregen en ga zeker wat dingen toepassen! Dus niet meer de ochtend beginnen met mijn telefoon, maar wel de dag eindigen met 3 momenten van dankbaarheid. Dank jullie wel.”

Je leert:

N

welke keuzes jij primair maakt in het dealen met stress

N
welke stressfases er zijn en in welke jij zit
N
hoe je vanuit contact met je hoofd én lijf de regie (terug)krijgt over je leven
N
hoe ik in één week al gelukkiger was in mijn leven door een simpele oefening

Ik neem je mee in de beste tips, tricks, adviezen en als bonus krijg je een ademhalingsoefening door een geaccrediteerde mindfulness trainer, mijn ME-collega Eva van Duin.

Je bent na het kijken daardoor helemaal zen en blij met de eerste antwoorden op jouw coachvraag. 

Deze opbrengsten neem je mee naar je kennismakingsgesprek met jouw coach.

Voor slechts € 37,-

“Bedankt voor de boeiende workshop, Eva en Manou. Helder verhaal, en het idee van het dankbaarheidboek spreekt mij zeker aan!”